Lucru la domiciliu pentru mamele care sunt în concediul de îngrijire al copilului


Contul tău recent creat, nu este activat. Pentru activarea acestuia – aceesează linkul de activare a contului, primit în căsuţa ta de email.
În cazul cînd nu ai primit nici un e-mail de confirmare de pe siteul nostru, apasă aici pentru retransmiterea repetată a linkului de activare.
În cazul cînd contul tău nu va fi activat în termen de 30 de zile, acesta va fi şters automat.

p.s. Dacă totuşi nu ai primit nici un mesaj de confirmare din partea siteului nostru, încearcă să verifici mapa SPAM din căsuţa ta de email.

Citeşte: Lucru la domiciliu pentru mamele care sunt în concediul de îngrijire al copilului

Acum pe site
mămici
C. Tatiana s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 22.10.2017
G Rada a dat un răspuns la întrebarea Diferenta între copii
05:13 | 22.10.2017
G Rada a dat un răspuns la întrebarea Catre domnul medic
05:12 | 22.10.2017
cimpul mariana a dat un răspuns la întrebarea Recomandati-mi un medic ORL pediatric
21:03 | 21.10.2017
Decret
12:50 | 21.10.2017
Îndemnizaţiile pentru copii în Moldova
01:03 | 21.10.2017
C. Tatiana s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 22.10.2017
G Rada a dat un răspuns la întrebarea Diferenta între copii
05:13 | 22.10.2017
G Rada a dat un răspuns la întrebarea Catre domnul medic
05:12 | 22.10.2017
cimpul mariana a dat un răspuns la întrebarea Recomandati-mi un medic ORL pediatric
21:03 | 21.10.2017
Decret
14:44 | 20.10.2017
Lili B s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 20.10.2017
close

Lucru la domiciliu pentru mamele care sunt în concediul de îngrijire al copilului

 

     Paradoxal sau nu, dar anume în concediul de îngrijire al copilului majoritatea femeilor își deschid noi orizonturi, noi perspective, noi metode de a face bani. Concediul de îngrijire al copilului scoate femeia din rutina vieții de oficiu. Poate anume lucrul acasă pentru mame este o afacere mult mai avantajoasă, confortabilă și de perspectivă. Vă aducem în acest articol cîteva sfaturi/idei cum puteți cîștiga dintr-un job part-time.

 

Ce posibilități are o mamă ce se află în concediul de îngrijire al copilului astăzi?

 

     Deci, căutîndu-și un job part-time sau chiar un job ca să lucreze acasă, mamele mai mult optează pentru un grafic de lucru liber, care i-ar permite să aibă grijă și de bebeluș, și de familie, și să reușească să-și îndeplinsească obligațiunile de serviciu, respectiv. Fiind în era progreselor tehnologoce, avînd tot mai multe posibilități – un telefon mobil performant, un calculator, internet - sunt tot mai multe posturi vacante pentru care optează proaspetele mămici. Printre acestea se enumeră – copywriteri, rewriteri, traducători, freelanceri, profesori (puteți preda ore particulare), designeri, programatori, blogeri, etc.

 

Job în timpul concediului de maternitate.

 

 

10 posibilități de cîștig pentru mamele ce-s în concediul de îngrijire al copilului

 

 

     1. Aveți mîini de aur? Deci, puteți coase, puteți tricota, puteți croșeta, precum puteți face și chestiuțe handmade (coliere, cercei, gentuțe, vaze pentru flori, etc). Unele mămici  își vînd rezultatele muncii lor, altele organizează master class-uri (foto, video, lecții prin skype, etc). Idei de handmade mai sunt și jucăriile din pînză, broderii cu biser, origami, picturi, fabricarea săpunului natural și al lumînărilor, scrapbooking (cărți decupate), potretere/picturi la comandă, confecționarea buchetelor din jucării, bomboane, prăjituri, etc.

 

 

optiuni de lucru la domiciliu

 


     2. Vă place să gătiți? Dintr-un hobby puteți face o sursă de venit. O oportunitate perfectă este să coaceți la comandă. Cerințe sunt multe - prăjituri, biscuiți de casă, plăcinte, colăcei, torte, pregătirea meselor festive la comandă, etc.

 

pregatirea meselor festive


     3. Puteți lucra în sfera serviciilor și de acasă. Atrageți atenția dacă sunteți frizer, make up artiști, meșteri în nail art, maseori, etc, puteți deservi clienții la domiciliu. Puteți și lucra dădacă acasă - la grădinițe sunt puține locuri, o dădacă particulară este foarte scumpă, și multe femei preferă să facă o mini grădiniță acasă, din cîțiva copii.

 


     4. Organizarea de nunți, botezuri, zile de naştere şi alte evenimente e un domeniu frumos şi creativ. Asemenea gen de afacere i se potriveşte unei mămici inventive care are nevoie constantă de noutate şi interacțiune cu persoane noi.
Orice domeniu are nevoie de educație continuă. Orice ați alege să faceți - învățață, întîlniți-vă cu cei mai buni, pentru că doar așa puteți face performanță.

 


     5. Puteți face vînzări online. Dacă aveți experiență în vînzări, puteți să vindeți haine, cosmetică, obiecte auxiliare de prin casă. Puteți, de ce nu, să vă deschideți și propriul internet-magazin.

 

 

o optiunde de job la domiciliu - operator call centru

 


     6. Dacă sunteți profesor la școală sau la universitate și sunteți în concediul de îngrijire al copilului, este o soluție perfectă de a face bani. Puteți preda lecții particulare, lecții prin skype, aveți posibilitatea să scrieți și lucrări studenților (referate, teze).

 


     7. Pentru acele mămici care scriu foarte bine și fac traduceri profesionale sunt astfel de posturi vacante, cum ar fi : copywriting, web-jurnalism, piblicitate, content management, etc. Puteți scrie o carte, puteți duce un blog popular, puteți scrie articole pentru vriun portal de știri sau vrio revistă, sau puteți lucra ca traducător de acasă, în cazul în care sunteți cunoscătoare de limbi străine.

 

 

job la domiciliu     8. Dacă sunteți pictor, sau puteți foarte bine desena iarăși sunteți foarte norocoasă, puteți face portrete la comandă, puteți activa ca un web-design, sau designer de interier, animator, etc. Și aici aveți frîu liber în alegeri.

 


     9. Dacă vă pricepeți la programare, la crearea site-urilor, vă descurcați cu SEO, SMO, SMM, sunt cîteva opțiuni pentru Dvs - web design, promovarea de site-uri, creare de aplicații, jocuri, etc .

 


     10. Dacă nu vă regăsiți în propunerile de mai sus, mai sunt cîteva variante. Puteți presta servicii prin intermediul internetului, manegement prin internet, etc. Cele mai solicitate posturi sunt online-secretari, moderator de forum sau vriun site de socializare, sau meneger la oficiile de copywriteri.

 

     Multe mame care au aplicat la astfel de joburi în perioada concediului de îngrijire al copilului, au rămas și după concediu să lucreze în această sferă. Iar altele chiar și-au deschis propria afacere. Aducem mai jos două exemple de astfel de mămici, care au decis că nu pot sta cu mîinile în sîn.

 

    Primul exemplu este Ludmila Zagorotniuc din Chișinău, după specialitate este programatoare, care a lansat un magazin online pe care acum 10 furnizori își vînd produsele și care lucrează doar cu livrare la domiciliu. Marfa comercializată pe site este diferită, de la crudități și dulciuri făcute acasă, pînă la carne, ouă, produse cosmetice, și principalul e că totu-i eco. Pe viitor aceasta vrea să-și deschidă și un mic magazin, confortabil unde să meargă fiecare să vadă, să pipăie, să cumpere și să se convingă de calitatea mărfii. 


afacere deschisă în timpul concediului de maternitate


     Cel de-al doilea exemplu este Adriana Buciușcanu din Orhei care a deschis un centru educațional pentru copiii de toate vîrstele ”Cheița fermecată”, acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană. Adriana este mamă a doi copiii și a deschis acest centru și din necesitate. De profesie este pedagog, a predat limba engleză în Orhei, aceasta spune că în oraș sunt terenuri de joacă pentru copii, dar nu sunt din cele educaționale. Și iată ea s-a decis. Scopul acestui proiect este de a ajuta copiii să capete mai multă încredere în propriile forțe, să devină conștienți de propria valoare, astfel ca în viitor să poată să-și atingă propriile scopuri. Acest centru îl frecventează copii de la 3 la 13 ani, și spun aceștia că o fac cu mare drag.


 

afacere deschisă în timpul concediului de maternitate

 

     Deci, totul e posbil. De sunteți sau nu specialist într-un domeniu sau altul, veți găsi o modalitate de cîștig. Este nevoie doar de dorință, perseverență și putere. Dacă mai aveți și nițică experiență, atunci va fi perfect. O ieșire din situație veți găsi mereu. Succes!

0 / 0 note
Adaugă în favorite(urmăreşte)
359
Adaugă un comentariu:
Numele Dvs:
Comentarii :
MyBebe.md - comunitatea mamicilor din Moldova.Totul despre sarcina, calendarul sarcinii, intrebari si raspunsuri, articole, materiale video, audio despre sarcina, cautarea unei maternitati, clinici, gradinite. Pareri, produse si multe alte servicii si utilitati
Materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare în vederea luării unor decizii medicale. Nici o recomandare de pe acest site nu poate fi substituită cu o vizită reală la medic.
RSS
Urmăreşte-ne pe