Articol: "Sunt prea slabă! Cum fac să mă îngraş?"


Contul tău recent creat, nu este activat. Pentru activarea acestuia – aceesează linkul de activare a contului, primit în căsuţa ta de email.
În cazul cînd nu ai primit nici un e-mail de confirmare de pe siteul nostru, apasă aici pentru retransmiterea repetată a linkului de activare.
În cazul cînd contul tău nu va fi activat în termen de 30 de zile, acesta va fi şters automat.

p.s. Dacă totuşi nu ai primit nici un mesaj de confirmare din partea siteului nostru, încearcă să verifici mapa SPAM din căsuţa ta de email.

Articolul: Sunt prea slabă! Cum fac să mă îngraş?

Acum pe site
mămici
Pipi in pat
21:20 | 17.10.2017
Recomandati-mi un medic ORL pediatric
21:10 | 17.10.2017
Voroza sau altceva
19:10 | 17.10.2017
Maryna a pus întrebarea Voroza sau altceva
15:59 | 17.10.2017
purcarea elena s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 17.10.2017
Catre dl. Petru
17:01 | 16.10.2017
Maryna a pus întrebarea Voroza sau altceva
15:59 | 17.10.2017
purcarea elena s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 17.10.2017
M Diana a dat un răspuns la întrebarea Catre dl. Petru
16:04 | 16.10.2017
M Diana a pus întrebarea Catre dl. Petru
15:54 | 16.10.2017
00:33 | 16.10.2017
Nica a dat un răspuns la întrebarea Diferenta între copii
14:18 | 12.10.2017
close
Sunt prea slabă! Cum fac să mă îngraş?
27.10.2011
ac594_1321884066_slabit.jpg.png

    Principală problemă a majorităţii femeilor o constituie încercarea de eliminare a kilogramelor. Curele de slăbire interminabile şi lupta cu celulita sunt fenomene frecvente în rândul reprezentantelor sexului frumos. Dar ce se întâmplă cu cele care îşi doresc contrariul, fiind prea slabe?

    Despre persoanele foarte slabe se spune că au un metabolism precum „argintul viu”, reuşind să ardă într-un timp record caloriile consumate. Fie că dau vina pe moştenirea genetică, fie pe gogoşile şi de tip fast-food, consumate în cantităţi industriale, fără absolut nici un rezultat, aceste femei se dau de multe ori bătute sau apelează la suplimente alimentare miraculoase, în speranţa de a câştiga un kilogram-două în plus. Astfel de soluţii, pe lângă faptul că sunt drastice şi total ineficiente, de cele mai multe ori sunt şi periculoase pentru sănătate.


Ce trebuie să faci pentru a câştiga câteva kilograme în plus?

Dacă întradevăr îţi doreşti să câştigi câteva kilograme în plus, fără a pune vreo presiune asupra organismului, trebuie să porneşti în primul rând de la alimentaţie. Ai mare grijă să nu sari niciuna dintre cele cinci mese zilnice. În acelaşi timp, trebuie să acorzi o importanţă deosebită consumului de alimente bogate în proteine. Aportul de proteine este esenţial pentru a câştiga în greutate. Aportul de proteine presupune consumul de alimente precum ouăle, leguminoasele, carnea de pui şi de vită, peştele şi brânzeturile, sau consumul de suplimente proteice.
Alimentaţia nu este singurul element care îi va aduce corpului tău câteva kilograme în plus. Este mai mult decât indicat ca tu să fii activă şi să practici exerciţiile fizice potrivite pentru tine. Exerciţiile fizice au nenumărate efecte benefice asupra sănătăţii, tonifierii corpului şi stării mentale, contribuind la obţinerea greutăţii mult visate. Sportul joacă un rol esenţial în procesul de îngrăşare. Fără sport, grăsimea se va depune doar pe zonele nedorite. Există exerciţii fizice specifice, care se fac special pentru creşterea masei musculare, de preferat sub îndrumarea unui specialist.


Cum să-ţi menţii silueta obţinută după îngrăşare?

Dacă ai fost perseverentă şi ambiţioasă şi ai ajuns la greutatea dorită, provocarea cea mai mare este aceea de a te şi menţine în forma respectivă. Ai câştigat o bătălie, însă nu şi întregul războiul. Depinde numai de tine să adopţi un regim de viaţă suficient de disciplinat, astfel încât să îţi păstrezi silueta câştigată cu atâta efort şi trudă. Un astfel de regim va trebui să includă neapărat exerciţii fizice şi, bineînţeles, o alimentaţie echilibrată. Acestora li se adaugă multă voinţă şi o atitudine pozitivă care, cu siguranţă, te vor ajuta să nu dai greş niciodată!

Crezi utilă informaţia?
Da
0
Nu
0
0.00 / 0 note
Adaugă în favorite
2408
Adaugă un comentariu:
Numele Dvs:
Comentarii :
MyBebe.md - comunitatea mamicilor din Moldova.Totul despre sarcina, calendarul sarcinii, intrebari si raspunsuri, articole, materiale video, audio despre sarcina, cautarea unei maternitati, clinici, gradinite. Pareri, produse si multe alte servicii si utilitati
Materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare în vederea luării unor decizii medicale. Nici o recomandare de pe acest site nu poate fi substituită cu o vizită reală la medic.
RSS
Urmăreşte-ne pe