Contul tău recent creat, nu este activat. Pentru activarea acestuia – aceesează linkul de activare a contului, primit în căsuţa ta de email.
În cazul cînd nu ai primit nici un e-mail de confirmare de pe siteul nostru, apasă aici pentru retransmiterea repetată a linkului de activare.
În cazul cînd contul tău nu va fi activat în termen de 30 de zile, acesta va fi şters automat.

p.s. Dacă totuşi nu ai primit nici un mesaj de confirmare din partea siteului nostru, încearcă să verifici mapa SPAM din căsuţa ta de email.

Citeşte: Ce să dăruiești băiețelului sau fetiței tale de Anul Nou?

Acum pe site
mămici
Catre dl. Petru
17:01 | 16.10.2017
M Diana a dat un răspuns la întrebarea Catre dl. Petru
16:04 | 16.10.2017
M Diana a pus întrebarea Catre dl. Petru
15:54 | 16.10.2017
00:33 | 16.10.2017
Nica a dat un răspuns la întrebarea Diferenta între copii
14:18 | 12.10.2017
Îndemnizaţiile pentru copii în Moldova
15:52 | 11.10.2017
M Diana a dat un răspuns la întrebarea Catre dl. Petru
16:04 | 16.10.2017
M Diana a pus întrebarea Catre dl. Petru
15:54 | 16.10.2017
00:33 | 16.10.2017
Nica a dat un răspuns la întrebarea Diferenta între copii
14:18 | 12.10.2017
S M a pus întrebarea Diferenta între copii
08:06 | 11.10.2017
kilograme in plus
08:03 | 11.10.2017
close

Ce să dăruiești băiețelului sau fetiței tale de Anul Nou?

 

     Anul Nou e o sărbătoare de familie care este așteptată, în special, de către copii. Ei din primele zile de decembrie așteaptă cu nerăbdare momentul împodobirii brăduțului, întîlnirea cu Moș Crăciun, cadourile și savurează cu plăcere atmosfera de magie trăită în fiecare zi pînă la mult așteptatul eveniment. Și dacă pentru copii această sărbătoare e plină de minuni, atunci pentru părinți ajunul Crăciunului și a Revelionului e timpul agitației și retrăirilor, deoarece sunt responsabili de căutarea celor mai potrivite și așteptate cadouri pentru odorașii lor!

 

     Cea mai bună variantă de a înțelege ce vrea micuțul tău pentru Anul Nou , ar fi să-l întrebi direct ce dorește să ceară de la Moș Crăciun. Dacă e mai mărișor propune-i să scrie o scrisoare pentru Moșul cu nasul roșu. În orice caz, dorința copilului nu trebuie ignorată: cadoul în primul rînd trebuie să aducă plăcere și bucurie și doar după, să fie practic și util. În ajunul Anului Nou copilul tău așteaptă minuni, deci organizează o sărbătoare de neuitat pentru el!


 

Ce să dăruiesc copilașului de 1-4 ani?

 

 

     La vîrsta de 1-4 ani copilul încă nu are formată o listă a dorințelor sale, de asta orice jucărie nouă îi va fi pe plac. Ar fi cazul, totuși, să dai preferință jucăriilor educative și cărților viu colorate, care vor fi răsfoite continu de către pici din cauza imaginilor atrăgătoare. Încă un cadou superb, dar care solicită și multă responsabilitate este un animăluț de companie.


                                  Ce să dăruiesc copilașului

 

     Copiii din categoria dată de vîrstă, și în special fetițele iubesc foarte mult să-și asume responsabilitatea și să se simntă mature. Amintește-ți cît de grijuliu fetița ta își înfașă păpușile și ore întregi petrece în curte cu căruciorul-jucărie. Un cîinișor mic sau o pisicuță va deveni un companion excelent și treptat îi va dezvolta copilului sentimentul de responsabilitate și independență.

 

 

Ce să dăruiesc feciorașului de Anul Nou?

 

 

     După 5 ani copilul tău foarte bine conștientizează de ce este interesat. El poate să-și formuleze dorințele și chiar să-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun. Totuși, există și careva idei universale:

 

    Un băiețel de 5-7 ani va fi plăcut surprins dacă va găsi sub brăduț un set de curse, o cale ferată electrică, o parcare cu mai multe nivele, o motocicletă sau o mașinuță de curse, un pistol cu apă sau un pistol jucărie.

 

     Dacă vrei ca micuțul tău să devină un adevărat bărbat atunci ar fi bine Moșul să-i pună sub brăduț un set-jucărie din instrumente cu burghiu și mașină de șlefuit.

     Dacă vrei să alegi un cadou mai scump, atunci ar fi cazul să atragi atenția asupra unei motociclete cu 4 roți (ATV) - această surpriză va fi de milioane pentru orice băiețel! Din cadourile mai ieftine ai putea procura puzzle cu personajele îndrăgite ale micuțului, un joc de masă, un constructor mai simplu din lemn sau plastic. Copiii de 5-6 ani iubesc și jocurile pe tablă magnetică, de asemenea și seturile de magneți care trebuiesc colorați. Orice preșcolar deja se va bucura dacă va primi un binoclu sau un telescop. Dacă băiețelul e interesat de instrumentele muzicale, atunci ar trebui să uiți de liniște și să-i pui sub brăduț un țambal, xilofon, armonică (muzicuță de gură) sau un set de tobe.


 

     Feciorașului de 8-10 ani poți să-i dăruiești de Anul Nou un avion, un elicopter, o barcă sau o mașină cu telecomandă. Dacă va avea răbdare să aștepte pînă la vară îi poți pune sub brad și perechea de role mult visată. La această vîrstă, băiatului îi va mai plăcea și un dispozitiv pentru pirogravat (ru: прибор для выжигания по дереву), care îi va permite să creeze desene originale pe lemn, sau un set de creație Metall Art (ru: чеканка), cu ajutorul căruia va crea picturi neobișnuite din metal.


 

      Un alt cadou bun și util pentru micuțul tău de Anul Nou ar fi un set de creație din carton, din care piciul va putea construi castele voluminoase și palate. La fel de interesant pentru copil va fi un constructor din care va putea ansambla un adevărat scăunel pentru copii, un robot, un animăluț sau o mașină. La vîrsta de 8-10 ani copilul va fi bucuros să găsească sub brad și un ceas electronic într-o carcasă stilată pentru copii. Iar pentru a ferici viitorul muzicant, ar fi bine să-i cumperi un flaut, castaniete sau o chitară pentru copiii începători.     Băiatului de 11-13 ani poți să-i cumperi un constructor complicat adecvat acestei vîrste, un model de avion sau mașină cu telecomandă pentru a se juca afară, o jucărie interactivă sau un robot care poate fi programat.

 

     Tînărului biolog îi va plăcea la nebunie să primescă un microscop adevărat în miniatură, iar dacă copilul e interesat de chimie, atunci va fi încîntat de un set pentru experimente și noi descoperiri.


 

     Adolescentului de 14-15 ani poți să-i dăruiești de Anul Nou un telefon mobil, un aparat foto sau o imprimantă foto. La această vîrstă băieții foarte activ se joacă la calculator, de aceea cele mai dorite cadouri ar fi un mouse pentru jocurile de calculator, un joystick, o consolă pentru jocuri (ru: игровая приставка), un volan sau o pedală pentru curse.

 

 

Ce să dăruiesc fiicei de Anul Nou?

 

 

     Alegînd cadou pentru fetița dragă la sigur că te vei scufunda și tu în mirajul copilăriei. E foarte greu să rămîi matură și indiferentă în fața varietății de jucării ce le propun în ziua de azi magazinele:

 

     Fetița de 5-7 ani va fi bucuroasă să primească o bicicletă sau un scuter pentru păpuși cu telecomandă. Un cadou foarte apreciat va fi și un pătuc sau un cărucior pentru păpușile sale dragi. Totuși o adevărată bucurie îi va aduce micuței un cățeluș sau o pisicuță interactivă, care poate bea din biberon, merge la toaletă și redă sunete reale.


 

      La această vîrstă fetițele iubesc să repete și tot ceea ce face mama! De asta, micuței gospodine îi poți oferi de Anul Nou o bucătărie interactivă cu chiuvetă, aragaz și ustensile de gătit. Astfel de set poate reproduce sunetul apei sau cel de prăjire pe tigae. Dacă totuși bucătăria inteligentă e prea scumpă, atunci ai putea alege jucării precum frigider, cuptor, mașină de spălat, mixer, ceainic, fier de călcat, set de veselă pentru păpușile sale dragi și set de produse din plastic.


 

     Desigur că orice fetiță de 3-7 ani va fi bucuroasă dacă Moș Crăciun îi va aduce ca cadou o jucărie moale sau o păpușă mare, care poate merge și vorbi. Fetiței de 5-7 ani Moș Crăciun îi poate aduce și căsuță pentru păpușă sau seturi pentru joaca de-a coaforul, vînzătoarea sau doctorul.


 

     Fetița de 8-10 ani încă continuă să se mai joace cu păpușile, însă acum îi poți cadona în loc de jucării moi și bebeluși care plîng, păpuși frumoase și elegante din porțelan. Un cadou bun ar fi și mobilierul din lemn pentru păpuși, jucărie-veselă din porțelan pentru ceai sau un set de electrocasnice pentru căsuța păpușii.     Micuței croitorese îi poți cadona o mașină de cusut pentru copii, cu ajutorul căreia va putea crea primele sale mini rochițe. Dacă fetița iubește să coafeze toți membrii familiei, atunci trebuie să-i dăruiești de Anul Nou un manechin pentru copii de creare coafuri și machiaj. Un bun cadou pentru dezvoltare ar fi teatrul de păpuși pe motivul poveștii preferate, constructorul sau mozaicul. Dacă are o natură creativă îi va plăcea un set de modelare, figuri din ceramică și căsuțe de colorat. 


 

     Fetița de 11-13 ani începe să prezinte interes față de creație, deci îi poți pune sub brad seturi de creare a bijuteriilor, de pictare a cutioarelor, de confecționare a genților, diferite seturi pentru brodat, cusut și de creare a tablourilor din nisip.


 

     Tînăra domnișoară la această vîrstă vrea foarte mult să fie frumoasă, iar pentru a o ajuta îi poți cadona de Anul Nou un set de cosmetică pentru copii, o gentuță drăguță sau o umbrelă originală.

 

     Adolescentei de 14-15 ani îi poți dărui de Anul Nou un MP3 player stilat, niște căști haioase, o măsuță frumoasă și confortabilă pentru laptop, boxe puternice pentru calculator.


 

     Pentru o fetiță de 15 ani un cadou util ar fi un uscător de păr sau un set de coafat, un parfum sau un ruj. Tînăra fashionistă se va bucura la maxim dacă va găsi sub brad vre-o bijuterie sau un ceas de mîină modern.

 

     Dacă vrei să-i dăruiești ceva util, atunci poți să-i cumperi niște colanți frumoși, un pulover călduros sau o pijama.

5 / 4 note
Adaugă în favorite(urmăreşte)
4332
Adaugă un comentariu:
Numele Dvs:
Comentarii :
MyBebe.md - comunitatea mamicilor din Moldova.Totul despre sarcina, calendarul sarcinii, intrebari si raspunsuri, articole, materiale video, audio despre sarcina, cautarea unei maternitati, clinici, gradinite. Pareri, produse si multe alte servicii si utilitati
Materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare în vederea luării unor decizii medicale. Nici o recomandare de pe acest site nu poate fi substituită cu o vizită reală la medic.
RSS
Urmăreşte-ne pe