Citeşte: Alege sexul copilului sau cum să concepi băiat sau fată
Acum pe site
mămici
23:24 | 05.12.2016
C A a dat un răspuns la întrebarea Augmentin BIS 400mg/57mg/5ml
23:03 | 05.12.2016
Anonim a dat un răspuns la întrebarea Pharmatex
23:02 | 05.12.2016
Doina Meriacre (Golovatii) a dat un răspuns la întrebarea raceala
22:32 | 05.12.2016
22:07 | 05.12.2016
23:24 | 05.12.2016
C A a dat un răspuns la întrebarea Augmentin BIS 400mg/57mg/5ml
23:03 | 05.12.2016
Anonim a dat un răspuns la întrebarea Pharmatex
23:02 | 05.12.2016
Doina Meriacre (Golovatii) a dat un răspuns la întrebarea raceala
22:32 | 05.12.2016
22:07 | 05.12.2016
close
Alege sexul copilului sau cum să concepi băiat sau fată

 

 

 

› Cum să concepi un băiat?


Cum să concepi o fată? 


Metoda dietetică (alimentară)


Metoda de reînnoire a sîngelui

 

 

 

 

În momentul concepției sexul viitorului copil este determinat, fiind influențat de cromozomul spertatozoidului ce va fertiliza ovulul. Ovulul, avînd întotdeauna un cromozom X, este fecundat la întîmplare de un spermatozoid ce posedă un cromozom X – în acest caz va fi fată, fie de unul Y – în acest caz va fi băiat.


Spermatozoizii Y ar fi mai rapizi, dar mai fragili decît spermatozoizii X, aceasta înseamna că dacă raportul sexual are loc în ajunul ovulației, spermatozoizii Y ar fi primii care ajung, dar pot fi deja degenerați cînd ovulul va fi eliberat.

 


Cum să concepi o fată?  

 

Pentru a concepe o fată:


›   raportul sexual trebuie să fie cît de des, cu condiția să o facă la timpul potrivit 2-5 zile înainte de momentul ovulației.


› înaintea raportului sexual femeii i se recomandă o spălătură vaginală cu soluție de oțet diluat în apă, pentru a favoriza mediul acid, respectiv de a „nimici spermatozoizii Y.


  este de preferat ca perechea să facă sex în poziţia clasică (poziția "misionarului"femeia dedesupt, bărbatul deasupra) dar cu evitarea orgasmului la femeie.

  

      Dacă cuplul reuşeşte să se ţină de aceste prescripţii, şansele să conceapă o fată cresc pînă la 70%.                            

 

 

 

 

Cum să concepi un băiat?

 

Pentru a concepe un baiat:


  raportul sexual trebuie să fie cît mai apropiat cu putință de momentul ovulației: 12 ore înainte și 12 ore după ovulație.


  înaintea raportului sexual femeii i se recomandă o spălătură vaginală cu soluție de bicarbonat de sodiu, pentru a neutraliza mediul acid al vaginului (spermatozoizii Y mor în mediu acid mai repede decît spermatozoizii X).  


›  este de preferat ca perechea să facă sex în poziția lingură (bărbatul în spatele femeii). El trebuie să exerseze abstinența cîteva zile înaintea evenimentului. În această poziție sperma ajunge mai aproape de orificiul uterin, unde mediul este mai neutru, ceea ce facilitează pătrunderea cromozomului Y la ovul.


    femeia trebuie să ajungă la orgasm cu puțin înaintea bărbatului concomitent, cu acesta sau de mai multe ori după el

 

    Dacă cuplul reusește să se ţină de aceste prescripții, șansele să conceapă un băiat cresc pînă la 80%.

 

Metoda de concepție a băiatului și fetei a fost elaborată de doctorul Shettles, care nu are suport științific, dar care şi-a găsit aplicabilitate pe larg prezentînd cazuri de succes.

 


Metoda dietetică (alimentară)

 


   Metoda dietică (alimentară) e doar o încercare de a influența sexul copilului. Unii medici recomandă o alimentație care să țină seama de principiul menționat. Femeia trebuie să adopte un plan de alimentație în concordanță cu sexul dorit pentru viitorul ei copil - cu aproximativ două luni şi jumătate înainte de momentul concepției.

 

     Pentru a concepe un băiat, în rația alimentară a mamei trebuie să fie o predominanță a ionilor de potasiu (K ) și sodiu (Na ), și mai puțini ioni de calciu (Ca2 ) și magneziu (Mg2 ).


    Dintre produse sunt de preferat: şunca, pîine integrală, miere, caise uscate, avocado, sfecla roşie, carne, cartofi, salam, fasole, piersici, afumături, etc.


    Pentru a concepe  o fată alimentaţia trebuie să fie săracă în sare însă îmbunătățită cu ioni de calciu (Ca2) și magneziu (Mg2), mai puțini ioni de potasiu (K) și sodiu (Na).


   Trebuie să se consume: produse lactate, verdeţuri (legume), cartofi, brînză de vacă, prune uscate, linte, să excluzi afumăturile şi pîine fără sare.


Influența alimentației asupra genului copilului nu este dovedită deplin, însă cei care încearcă aceste metode, nu riscă nimic.

 


Metoda de reînnoire a sîngelui

 


În mod natural la femei sîngele se schimbă o dată la 3 ani, iar la bărbați o dată la 4 ani. După metoda dată sexul copilului se determină conform sîngelui care în momentul conceperii copilului e mai tînăr.


De exemplu: bărbatul născut în 1984 şi femeia în 1988. Calculînd de la 20 de ani, bărbatului i s-a schimbat în 2004, 2008, 2012. În perioada anilor 2004 - 2008 cel mai probabil că a fost conceput un băiat.


 Conceperea fetei este determinată de reînnoirea sîngelui la femei, în cazul nostru aceasta se va efectua în anii 2009, 2012, 2015. În perioada anilor 2009 - 2011 este probabilitatea să fi născut fată.


În anul 2012 sîngele ambilor părinţi se reînnoiește, în acest caz există o probabilitate de a naște gemeni.


Determinarea sexului conform metodei de reînnoire a sîngelui oferă o predicţie corectă în 51-52% de cazuri, deci eficienţa acesteia este de numai 1-2%.

  

 

Știi oare că?


 La prima sarcină frecvența de a se naște băiat este mai mare decît fată, iar în timpul nașterilor ulterioare această frecvență scade.


  Cu cît părinții sînt mai tineri șansele lor de a concepe un băiat sînt mult mai mari, și vice-versa.


Bărbaţii cheli concep de 1,5 ori mai mulți băieţi, decît fete.


Este important de subliniat faptul că astăzi nu există o argumentare știintifică cu privire la stabilirea exactă a sexului viitorului copil. Unica metodă sigură în prezent pentru a avea un copil de sexul dorit este implantarea în uter a unui embrion ales după fecundarea în vitro (vezi pe imagine cum se face).

 


     Planificarea sexului copilului nu ar trebui să devină o "boală". Atunci cînd o familie deja are trei fete, dorinţa de a se naştere un băiat este evidentă şi chiar justificată. Totuși, această dorinţă nu ar trebui să afecteze viața copilului. Dezamăgirea părinţilor poate afecta în mod direct copilul. Un copil poate creşte nesigur de sine, el poate avea probleme de comunicare sau, mai rău, în orientarea sexuală. După toate, s-a dovedit deja că copilul aude și simte totul fiind chiar în uterul mamei. Indiferent de sexul copilului, trebuie să ne aducem aminte că mai presus de toate este copilul, indiferent este un băiat sau fată, el are nevoie de bunătate, căldură şi îngrijire.


 

Vezi și:

Determinarea ovulației și a zilelor fertile
Metode naturale şi testele de determinare a ovulaţiei
Află mai multe despre testele de sarcină


4.33 / 6 note
Adaugă în favorite(urmăreşte)
60011
Adaugă un comentariu:
Numele Dvs:
Comentarii (5) :
Deiu
30.09.2016, 10:03

Am avut ultima menstruatie pe 24.cand e prima zi de ovulate.vreau o fata .am 3 baieti

lucia
24.03.2015, 15:36

vreti s[ aveti fata, ometodă ete ca  primele zile de fertilitate se primesc fete, dar ultimile zile băieţi. adică dacă ai avut ciclui pe 10 matrie prima zi de fertilitate este 11 ,12,13 martie se va primi fete dar 14,15,16,17 băieţi

10.06.2014, 15:49

metoda cu reinoirea singelui e falsa in cazul meu cu fetita.si din metoda dietica multe momente nu coincid.am preferat intotdeauna mincarea sarata si iubesc acreala

30.07.2013, 17:37

Natalia, mai degraba sint unii care ca exemplu au deja 2 fete si vor deja al treilea sa fie baiat. Sau deja au baieti si mama vrea sa aiba "alinare la batrinete" - adica fetita. Cauze si motive pot fi o mie si o suta care mai serioase care mai deloc. Sigur ca cel mai important e sa fie sanatos... si totusi pina in fine e cum vrea dumnezeu si nu noi.

Si iata mie mama (care asteapta cu nerabdare iar sa fie bunica) mi-a dat deja "comanda" de o fetita (inca nu are nici o nepotica) si inca mi-a aratat inca de care - "cuminte si dolofana" {#emotions_dlg.c_laugh}. Sa vedem deja daca o sa putem sa-i indeplinim dorintele...daca nu se primeste, la sigur ca bunicuta va fi foarte bucuroasa si de inca un nepotel {#emotions_dlg.love_you_cut}

14.06.2013, 17:29

Niciodata nu voi putea intelege de ce unii isi doresc neaparat fetita,sau neaparat baietel....cel mai important e sa fie sanatos si sa aiba parintii cu ce ii creste.

MyBebe.md - comunitatea mamicilor din Moldova.Totul despre sarcina, calendarul sarcinii, intrebari si raspunsuri, articole, materiale video, audio despre sarcina, cautarea unei maternitati, clinici, gradinite. Pareri, produse si multe alte servicii si utilitati
Materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare în vederea luării unor decizii medicale. Nici o recomandare de pe acest site nu poate fi substituită cu o vizită reală la medic.
RSS
Urmăreşte-ne pe