Termeni şi condiţii de utilizare

Articole
            Secretul mîinilor frumoase? Unghii îngrijite, sănătoase, cu aspect natural. Pentru a îndeplini aces...
6580 vizualizări
0 comentarii
            Puțin se discută despre balonare, meteorism sau constipație la bebeluși dar e o problemă la fel de frecventă ca și colicile...
2307 vizualizări
0 comentarii

Acum pe site
mămici
Semne de sarcina?
10:09 | 19.08.2017
Fistica Galina medic ginecolog
10:23 | 17.08.2017
Dumitrita Baran a pus întrebarea Numărul doamne Angela Parii îl are cineva?
19:37 | 16.08.2017
Natalia Antocel a pus întrebarea Inhalator ulaizer home
11:45 | 16.08.2017
Dumitrita Baran şi D N acum prietenesc
16:11 | 14.08.2017
Spînu Marina a pus întrebarea Sarcinacu kg în plus
09:41 | 14.08.2017
Dumitrita Baran a pus întrebarea Numărul doamne Angela Parii îl are cineva?
19:37 | 16.08.2017
Natalia Antocel a pus întrebarea Inhalator ulaizer home
11:45 | 16.08.2017
Spînu Marina a pus întrebarea Sarcinacu kg în plus
09:41 | 14.08.2017
Spînu Marina s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 14.08.2017
golban iulia s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 13.08.2017
Ana-Maria Lucaveschi s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 13.08.2017
Termeni şi condiţii de utilizare

 

   Bine aţi venit pe www.MyBebe.md.


  Primul portal informațional din Moldova dedicat mamei și copilului. MyBebe.md vă furnizează serviciile sale numai în condiţiile următorilor Termeni şi Condiţii.

 


      General


    Serviciile furnizate prin intermediul portalului www.MyBebe.md sînt administrate și se află în proprietatea Aursoft SRL.


   Prin înregistrarea ca utilizator al site-ului www.MyBebe.md şi accesarea site-ului şi/sau secţiunilor sale dumneavoastră acceptaţi ca atare aceşti Termeni şi Condiţii.       Conținutul informativ al portalului


     Informaţiile de pe site-ul www.MyBebe.md sunt numai pentru informare şi utilizare generală şi nu sunt destinate să rezolve nici o situaţie specifică. Materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare în vederea luării unor decizii medicale. Utilizatorii sunt responsabili pentru toate riscurile sau rezultatele utilizării site-ului www.MyBebe.md. Recomandările, părerile, sfaturile sau orice altă informaţie au scop informativ, educaţional şi suplimentar, dar nu curativ.


     Materialul video şi audio este preluat din surse libere precum: youtube.com, peteava.ro, etc. şi plasat de către utilizatori. În acest sens, site-ul www.Mybebe.md nu pretinde la dreptul de autor şi nu comercializează aceste informaţii. Ca rezultat, nu poate fi tras la răspundere. 


     Dacă sînteţi autorul şi nu agreaţi preluarea materialului, puteţi solicita excluderea lui printr-o scrisoare la adresa: info@mybebe.md.


    Conţinutul creat de dumneavoastră şi pus la dispoziţie portalului Mybebe.md se supune Termenilor şi Condiţiilor de utilizare. MyBebe.md îşi asumă dreptul de a nu publica un conţinut care nu se supune acestor Termeni şi Condiţii sau regulilor de bun simţ sau care are un conţinut publicitar.


    MyBebe.md nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul furnizat de dumneavoastră, de autenticitatea informaţiilor. Aceste informaţii sunt puse la dispoziţie cu titlu gratuit şi MyBebe.md are dreptul de a folosi, utiliza şi modifica oricând aceste informaţii.

 

 

     Confidențialitate


    MyBebe.md asigura confidentialitatea datelor personale și corespondentei interne, totodată are dreptul de a monitoriza si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta actele normative si/ sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai.


   Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori înregistrati utilizarea portalului, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa.

 

 

      Preluarea materialelor site-ului


   Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fără înştiinţarea şi acordul prealabil, care poate fi obținut pe info@mybebe.md    MyBebe.md își rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

 


MyBebe.md - comunitatea mamicilor din Moldova.Totul despre sarcina, calendarul sarcinii, intrebari si raspunsuri, articole, materiale video, audio despre sarcina, cautarea unei maternitati, clinici, gradinite. Pareri, produse si multe alte servicii si utilitati
Materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare în vederea luării unor decizii medicale. Nici o recomandare de pe acest site nu poate fi substituită cu o vizită reală la medic.
RSS
Urmăreşte-ne pe