Termeni şi condiţii de utilizare


Contul tău recent creat, nu este activat. Pentru activarea acestuia – aceesează linkul de activare a contului, primit în căsuţa ta de email.
În cazul cînd nu ai primit nici un e-mail de confirmare de pe siteul nostru, apasă aici pentru retransmiterea repetată a linkului de activare.
În cazul cînd contul tău nu va fi activat în termen de 30 de zile, acesta va fi şters automat.

p.s. Dacă totuşi nu ai primit nici un mesaj de confirmare din partea siteului nostru, încearcă să verifici mapa SPAM din căsuţa ta de email.

Articole
            Nu în fiecare iarnă ne putem bucura de sclipirea pură și rece a plapumei de zăpadă. Sau se mai întîmplă c...
4106 vizualizări
0 comentarii
           Alăptarea este foarte importantă în viaţa fiecărei proaspete mămici. Succesul alimentaţiei la sîn depinde î...
10729
2 comentarii

Acum pe site
mămici
C. Tatiana s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 22.10.2017
G Rada a dat un răspuns la întrebarea Diferenta între copii
05:13 | 22.10.2017
G Rada a dat un răspuns la întrebarea Catre domnul medic
05:12 | 22.10.2017
cimpul mariana a dat un răspuns la întrebarea Recomandati-mi un medic ORL pediatric
21:03 | 21.10.2017
Decret
12:50 | 21.10.2017
Îndemnizaţiile pentru copii în Moldova
01:03 | 21.10.2017
C. Tatiana s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 22.10.2017
G Rada a dat un răspuns la întrebarea Diferenta între copii
05:13 | 22.10.2017
G Rada a dat un răspuns la întrebarea Catre domnul medic
05:12 | 22.10.2017
cimpul mariana a dat un răspuns la întrebarea Recomandati-mi un medic ORL pediatric
21:03 | 21.10.2017
Decret
14:44 | 20.10.2017
Lili B s-a înregistrat la noi pe site
09:00 | 20.10.2017
Termeni şi condiţii de utilizare

 

   Bine aţi venit pe www.MyBebe.md.


  Primul portal informațional din Moldova dedicat mamei și copilului. MyBebe.md vă furnizează serviciile sale numai în condiţiile următorilor Termeni şi Condiţii.

 


      General


    Serviciile furnizate prin intermediul portalului www.MyBebe.md sînt administrate și se află în proprietatea Aursoft SRL.


   Prin înregistrarea ca utilizator al site-ului www.MyBebe.md şi accesarea site-ului şi/sau secţiunilor sale dumneavoastră acceptaţi ca atare aceşti Termeni şi Condiţii.       Conținutul informativ al portalului


     Informaţiile de pe site-ul www.MyBebe.md sunt numai pentru informare şi utilizare generală şi nu sunt destinate să rezolve nici o situaţie specifică. Materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare în vederea luării unor decizii medicale. Utilizatorii sunt responsabili pentru toate riscurile sau rezultatele utilizării site-ului www.MyBebe.md. Recomandările, părerile, sfaturile sau orice altă informaţie au scop informativ, educaţional şi suplimentar, dar nu curativ.


     Materialul video şi audio este preluat din surse libere precum: youtube.com, peteava.ro, etc. şi plasat de către utilizatori. În acest sens, site-ul www.Mybebe.md nu pretinde la dreptul de autor şi nu comercializează aceste informaţii. Ca rezultat, nu poate fi tras la răspundere. 


     Dacă sînteţi autorul şi nu agreaţi preluarea materialului, puteţi solicita excluderea lui printr-o scrisoare la adresa: info@mybebe.md.


    Conţinutul creat de dumneavoastră şi pus la dispoziţie portalului Mybebe.md se supune Termenilor şi Condiţiilor de utilizare. MyBebe.md îşi asumă dreptul de a nu publica un conţinut care nu se supune acestor Termeni şi Condiţii sau regulilor de bun simţ sau care are un conţinut publicitar.


    MyBebe.md nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul furnizat de dumneavoastră, de autenticitatea informaţiilor. Aceste informaţii sunt puse la dispoziţie cu titlu gratuit şi MyBebe.md are dreptul de a folosi, utiliza şi modifica oricând aceste informaţii.

 

 

     Confidențialitate


    MyBebe.md asigura confidentialitatea datelor personale și corespondentei interne, totodată are dreptul de a monitoriza si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta actele normative si/ sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai.


   Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori înregistrati utilizarea portalului, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa.

 

 

      Preluarea materialelor site-ului


   Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fără înştiinţarea şi acordul prealabil, care poate fi obținut pe info@mybebe.md    MyBebe.md își rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

 


MyBebe.md - comunitatea mamicilor din Moldova.Totul despre sarcina, calendarul sarcinii, intrebari si raspunsuri, articole, materiale video, audio despre sarcina, cautarea unei maternitati, clinici, gradinite. Pareri, produse si multe alte servicii si utilitati
Materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare în vederea luării unor decizii medicale. Nici o recomandare de pe acest site nu poate fi substituită cu o vizită reală la medic.
RSS
Urmăreşte-ne pe