Companii


Contul tău recent creat, nu este activat. Pentru activarea acestuia – aceesează linkul de activare a contului, primit în căsuţa ta de email.
În cazul cînd nu ai primit nici un e-mail de confirmare de pe siteul nostru, apasă aici pentru retransmiterea repetată a linkului de activare.
În cazul cînd contul tău nu va fi activat în termen de 30 de zile, acesta va fi şters automat.

p.s. Dacă totuşi nu ai primit nici un mesaj de confirmare din partea siteului nostru, încearcă să verifici mapa SPAM din căsuţa ta de email.

Articole
            Puțin se discută despre balonare, meteorism sau constipație la bebeluși dar e o problemă la fel de frecventă ca și colicile...
2518 vizualizări
0 comentarii
            Secretul mîinilor frumoase? Unghii îngrijite, sănătoase, cu aspect natural. Pentru a îndeplini aces...
6728 vizualizări
0 comentarii

Companii
Înregistrează compania ta acum în catalogul companiilor mybebe.md
Centre pentru copii
Produse pentru copii
Produse pentru mame
Farmacii
Altele
MyBebe.md - comunitatea mamicilor din Moldova.Totul despre sarcina, calendarul sarcinii, intrebari si raspunsuri, articole, materiale video, audio despre sarcina, cautarea unei maternitati, clinici, gradinite. Pareri, produse si multe alte servicii si utilitati
Materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare în vederea luării unor decizii medicale. Nici o recomandare de pe acest site nu poate fi substituită cu o vizită reală la medic.
RSS
Urmăreşte-ne pe